Massages voor patiënten

Massage voor patiënten in het Radboudumc 

Het Radboudumc is een academisch ziekenhuis met intensieve medische zorg. Daarnaast wil zij ook voor patiënten Reis & Verblijf veraangenamen. Dit ervaar je in de Entree van het nieuwe Hoofdgebouw A, op de grens tussen Binnen en Buiten. Twee echte bomen heten je welkom. Je ziet natuurlijke materialen, kleuren, afgeronde vormen en veel licht. De prachtige architectuur biedt een ‘Healing Environment’, een helende omgeving.

Onze massagepraktijk Ruimte voor Massage is onderdeel van deze helende omgeving. En biedt op haar beurt Positieve en Helende zorg, ‘Healing from within’. Onze massages zorgen voor een aangenaam Verblijf in je eigen Lichaam.

  • Massage helpt om het contact met je (zieke) lichaam te herstellen.
  • Massage ontspant, stress wordt verlegd naar positieve aandacht en pijn verzacht.
  • Een massage vóór een operatie of ingreep is geruststellend en helpt stress verminderen. Een massage is overigens ook goed voor herstel ná een operatie.
  • Lichaamsmassage of massagetherapie helpt bij het verminderen van fysieke klachten, emotionele en mentale onrust en pijn.
  • Het is bijzonder , heilzaam en fijn om liefdevol en respectvol aangeraakt te worden.
  • Een massage is helend en geeft ruimte aan een positief lichaamsbewustzijn. Met reacties als: “Ik voel me echt aangeraakt” en “Ik voel pijn, maar ik kan er in mijn eentje niet bij komen.  Tijdens een massage kan ik dat wel” en “Het is confronterend om aangeraakt te worden. Maar ook goed om positief contact te maken met mijn lichaam”.
  • Een goede massage is een persoonlijk cadeau voor jou en je lichaam. Je kunt genieten van Rust, Ontspanning, Aandacht, Adem en Ruimte, helemaal voor jezelf.

In Ruimte voor Massage werken masseurs en massagetherapeuten. Wij gaan met jou op zoek naar de onderliggende energie van het zelfhelend vermogen. We willen je helpen opruimen, repareren, laten stromen en van binnenuit aansterken. Zodat je weer aangenaam in je eigen lichaam kan verblijven. 

We masseren je graag, zowel aan het ziekbed als in de massagepraktijk. 

* Je wordt doorgestuurd naar onze agenda site.

Massages aan bed

Individuele massagebehandeling van patiënten op de afdeling 

Afspraak maken voor een massage op de afdeling

Als patiënt kun je, als je dat zelf kunt en wilt, een afspraak maken via de website. Bespreek je wens met verpleegkundigen en/of je behandelend arts op de afdeling. Maak vervolgens een afspraak via onze online agenda. Dat kan eenvoudig via onze online agenda. Een massage aan bed kan eventueel ook buiten reguliere openingstijden gegeven worden. Als je graag wilt overleggen kun je mailen naar info@ruimtevoormassage.nl of bellen naar Margot Reker via telefoonnummer 06-48765050.

Duur van de massage

Omdat het energieniveau van jou als patiënt een grote rol speelt, duurt de massage aan bed maximaal 45 minuten. Hier geldt: liever twee keer een kortere massage dan één te lange massage. De consulttijd is inclusief kennismaken, installeren, bed of stoel afstellen, behandelen en afronden.

Soorten massages:

* Je wordt doorgestuurd naar onze agenda site.