Massagepraktijk in het Radboudumc

Radboud Vitaliteitsweken van

25 september t/m 6 oktober 2023

Voor alle Radboudumc medewerkers 20% korting op massagebehandelingen!

  • betaling per pin, betalingsverzoek of factuur 

Kom tijdens de Radboud Vitaliteitsweken 2023 naar Ruimte voor Massage, de massagepraktijk-in-huis. 

Een massage vitaliseert en verhoogt het lichaamsbewustzijn. Onze behandelingen zijn gericht op herstel en verbetering van je gezondheid en lichamelijke, emotionele en mentale balans. Vitaliteit dus!

Ons team staat voor jullie klaar

Ursi Hondtong geeft therapeutische Iokai Shiatsu® behandelingen. Ze behandelt uiteenlopende klachten op lichamelijk en psychisch vlak.  Ze is ook BATC Natuurgeneeskundig Therapeut, EMDR Master Practitioner en Voedingsdeskundige i.o. Daarnaast werkt ze als Master Stress&Burn-out Coach® met organisaties en hun werknemers aan spoedig en duurzaam herstel of uitvalpreventie (o.a. via de VitaliteitsGroep).

Lotty Luiten is shiatsu therapeut en geeft stoelmassages en shiatsu massages op de futon. Shiatsu wordt over de kleding heen gegeven. De massages kunnen worden ingezet bij diverse klachten, maar is ook puur ter ontspanning en weldadig.

Margot Reker is eigenaresse van Ruimte voor Massage en werkt sinds 2013 als zelfstandig massagetherapeut in het Radboudumc vanuit massagepraktijk Mohara. Ze geeft stoelmassages, shiatsu-tuina lichaamsmassages en voetreflex-massages, een combinatie van westerse en oosterse reflexologie.  Deelname Vitaliteitsweken vanaf 30-09.

Massages ter kennismaking en weldadige ontspanning

Voetreflexmassage ontspanning
Door Margot Reker | www.mohara.nl 
Tijdsduur 30 en 60 minuten | € 28,- resp. € 52,-

Shiatsu ontspanningsmassage
Door Lotty Luiten | www.onderhandenshiatsu.nl
Tijdsduur 30 en 60 minuten | € 28,- resp. € 52,-

En door Margot Reker | www.mohara.nl
Tijdsduur 30 en 60 minuten | € 28,- resp. € 52,-

Massages gericht op een specifieke klacht en fysiek welzijn

Rug-, nek- en schouderklachten
Stoelmassage
Door Lotty Luiten | www.onderhandenshiatsu.nl
Tijdsduur 20 en 30 minuten | € 20,- resp. € 28,- 

Rugklachten
Deelmassage
Door Margot Reker | www.mohara.nl 
Tijdsduur 30 en 60 minuten | € 28,- resp. € 52,-

Spanningsklachten op fysiek en/of mentaal vlak
Shiatsu(therapie)
Door Ursi Hondtong | www.ursihondtong.eu
Tijdsduur 45 – 60 of 75 minuten | € 44,60 resp.  € 56,- of € 67,-

Voetreflex(therapie) 
Door Margot Reker | www.mohara.nl 
Tijdsduur 60 minuten | € 52,-

Bovenstaande prijzen gelden enkel tijdens de Vitaliteitsweken.

* Je wordt doorgestuurd naar onze agenda site.

LET OP:  als je een afspraak maakt, schrijf dan in het opmerkingenveld:  “Vitaliteitsweken 2023”. Hiermee kunnen wij de korting verwerken, anders niet!

Massages tijdens evenementen

Massages zijn ook op andere locaties te geven. In de buitenlucht, in een tent of congreshal, bij symposia. Ook als aanvullend aanbod bij open dagen, tijdens evenementen of bij personeelsuitjes. Verder zijn we inzetbaar in de pauze bij trainingsdagen of heisessies. Lijkt je dat wat of wil je even sparren? Wij zijn flexibel en denken graag met je mee! Laat je vraag of idee horen via info@ruimtevoormassage.nl en we nemen snel contact met je op.

Stoelmassages op de afdeling voor (jouw) medewerkers

Onze ervaren stoelmasseurs geven ook stoelmassages op de afdeling. Incidenteel of structureel (abonnement 4x per jaar). We komen naar je afdeling toe met onze massagestoel en masseren een of meerdere dagdelen ter plekke. Wij werken met korte lijnen en brengen zelf de meeste praktische organisatie en administratie in. Vind je dat jij en je team dit wel verdiend hebben? We zullen je niet teleurstellen, velen gingen je al voor;) . Neem als teamleider, bedrijfsleider of manager contact op met Ruimte voor Massage en we bespreken je wensen en mogelijkheden. Stuur hiervoor een email naar info@ruimtevoormassage.nl.