Massagepraktijk in het Radboudumc

Contact

Waar kun je ons vinden

Locatie van de praktijk in het Radboudumc.
Bij de hoofdingang na de liften linksaf richting Plein A0, route 675. Je hoeft dus niet het ziekenhuis door om ons te vinden.
Op het Plein is een fijne ruimte om koffie of thee te drinken. Naast ons vind je een kapper en een cadeauwinkel.

Hoe kunnen we jou helpen?

Heb je vragen, ideeën neem contact met ons op. We denken graag met je mee.

Je kan ons een mail sturen, bellen of het formulier invullen. Wat voor jou handig is.

Massages tijdens evenementen

Massages zijn ook op andere locaties te geven. In de buitenlucht, in een tent of congreshal, bij symposia. Ook als aanvullend aanbod bij open dagen, tijdens evenementen of bij personeelsuitjes. Verder zijn we inzetbaar in de pauze bij trainingsdagen of heisessies. Lijkt je dat wat of wil je even sparren? Wij zijn flexibel en denken graag met je mee! Laat je vraag of idee horen via info@ruimtevoormassage.nl en we nemen snel contact met je op.

Stoelmassages op de afdeling voor (jouw) medewerkers

Onze ervaren stoelmasseurs geven ook stoelmassages op de afdeling. Incidenteel of structureel (abonnement 4x per jaar). We komen naar je afdeling toe met onze massagestoel en masseren een of meerdere dagdelen ter plekke. Wij werken met korte lijnen en brengen zelf de meeste praktische organisatie en administratie in. Vind je dat jij en je team dit wel verdiend hebben? We zullen je niet teleurstellen, velen gingen je al voor;) . Neem als teamleider, bedrijfsleider of manager contact op met Ruimte voor Massage en we bespreken je wensen en mogelijkheden. Stuur hiervoor een email naar info@ruimtevoormassage.nl.

In de zomerperiode zijn we verminderd open van 10 juli tot 10 augustus