Massagepraktijk in het Radboudumc

Massage voor medewerkers

Massage voor jezelf

Wil jij een vrij en vitaal lichaam ervaren waar je blij mee bent, dat je pijnvrij brengt waar je naar toe wilt, waarin je je thuis voelt en waarvoor je goed wilt zorgen? Maak dan kennis met massage en massagetherapie in Ruimte voor Massage. Je vindt onze groepspraktijk in de Entree van het nieuwe hoofdgebouw A, route 675 (naast de espressobar, kapsalon en cadeauwinkel).

Een massagepraktijk-in-huis dus. Laagdrempelig, met verschillende massages, ruime openingstijden, bij acute of chronische klachten of voor weldadige ontspanning. En voor iedereen toegankelijk, dus ook voor jou!

Voor weldadige ontspanning, fysiek welzijn en klachtgerichte behandelingen

Massages nodigen je uit om je gedachten te laten voor wat ze zijn en met je aandacht dicht bij jezelf en je lichaam te zijn. Opdat je lichaam en je gedachten ontspannen en je fysieke welzijn vergroot.

Je kunt bij ons ook terecht bij klachten als een sportblessure of overbelasting, nek- en schouderklachten, rugklachten, spierpijn, stress, slaapproblemen, rusteloosheid, chronische hoofdpijn of onbegrepen lichamelijke klachten.

Massages en kosten

De duur van de massages varieert van 20 tot 120 minuten, de prijs van € 25,- tot € 100,-. Afhankelijk van duur, soort massage en van de desbetreffende massagetherapeut. Bekijk onze tarievenlijst.

Onze gecertificeerde massagetherapie wordt vergoed door een aantal zorgverzekeraars onder een aanvullend ziektekosten pakket.

* Je wordt doorgestuurd naar onze agenda site.

Massage voor patiënten, in de praktijk of aan bed

Geeft je patiënt aan behoefte te hebben aan een massage? Of wil je hem of haar de optie voorleggen van massage-in-huis, of een massage aan het ziekbed? Bespreek de wensen met patiënt, je collega verpleegkundigen en/of behandelend arts en maak vervolgens eenvoudig een afspraak via onze online agenda. Een massage aan bed kan eventueel ook buiten reguliere openingstijden gegeven worden. Ons aanbod is Zorg op Maat en geschikt met bijvoorbeeld een hand-, voet-, shiatsu-, of lichaamsmassage. Kijk hier voor het aanbod.

Als je graag wilt overleggen stuur dan een email naar info@ruimtevoormassage.nl of bel naar Margot Reker op 06-48765050 dan bespreken we de mogelijkheden.

* Je wordt doorgestuurd naar onze agenda site.

Massages voor je team

Er zijn diverse mogelijkheden voor stoelmassages op de afdeling: incidenteel of structureel (abonnement 4x per jaar). We komen dan naar jullie toe met massagestoel en masseren een of meerdere dagdelen ter plekke. Vind jij dat jij en je team dit wel verdiend hebben? Laat je teamleider, bedrijfsleider of manager contact opnemen met Ruimte voor Massage via info@ruimtevoormassage.nl.

Massages tijdens evenementen of andere speciale dagen

Hand-, voet-, en stoelmassage zijn ook op  locaties te geven. Op de afdeling, in de buitenlucht, in een tent of congreshal.  Je kunt denken aan massages tijdens een Open Dag, symposium,  evenement, tijdens pauzes bij trainingsdagen,  heisessies of personeelsuitjes. We zijn flexibel en denken graag met je mee. Stel je vraag of idee via info@ruimtevoormassage.nl en we nemen snel contact met je op.

Stoelmassages op de afdeling voor (jouw) medewerkers

Onze ervaren stoelmasseurs geven ook stoelmassages op de afdeling. Incidenteel of structureel (abonnement 4x per jaar). We komen naar je afdeling toe met onze massagestoel en masseren een of meerdere dagdelen ter plekke. Wij werken met korte lijnen en brengen zelf de meeste praktische organisatie en administratie in. Vind je dat jij en je team dit wel verdiend hebben? We zullen je niet teleurstellen, velen gingen je al voor;) . Neem als teamleider, bedrijfsleider of manager contact op met Ruimte voor Massage en we bespreken je wensen en mogelijkheden. Stuur hiervoor een email naar info@ruimtevoormassage.nl.

Massages tijdens evenementen

Massages zijn ook op andere locaties te geven. In de buitenlucht, in een tent of congreshal, bij symposia. Ook als aanvullend aanbod bij open dagen, tijdens evenementen of bij personeelsuitjes. Verder zijn we inzetbaar in de pauze bij trainingsdagen of heisessies. Lijkt je dat wat of wil je even sparren? Wij zijn flexibel en denken graag met je mee! Laat je vraag of idee horen via info@ruimtevoormassage.nl en we nemen snel contact met je op.