Massage voor medewerkers

Massage voor jezelf

Wil jij een vrij en vitaal lichaam ervaren waar je blij mee bent, die je pijnvrij brengt waar je naar toe wilt, waarin je je thuis voelt en waarvoor je goed wilt zorgen? Maak dan kennis met massage en massagetherapie in Ruimte voor Massage. Een groepspraktijk die geopend is in de Entree van het nieuwe gebouw A, route 675 (naast de espressobar, kapsalon en cadeauwinkel).

Een massagepraktijk-in-huis dus. Laagdrempelig, met verschillende massages, ruime openingstijden, voor klachten of ontspanning. En voor iedereen toegankelijk, dus ook voor jou!

Voor weldadige ontspanning, fysiek welzijn en klachtgerichte behandelingen

Massages nodigen je uit om je gedachten te laten voor wat ze zijn en met je aandacht dicht bij jezelf en je lichaam te zijn. Opdat je lichaam en je gedachten ontspannen en je fysieke welzijn vergroot.

Je kunt bij ons ook terecht bij klachten als een sportblessure of overbelasting, nek- en schouderklachten, rugklachten, spierpijn, stress, slaapproblemen, rusteloosheid, chronische hoofdpijn of onbegrepen lichamelijke klachten.

Massages en kosten

Duur: van 20 tot 120 minuten. Massages variërend van € 25,- tot 100,-. Afhankelijk van duur en soort massage en van de desbetreffende massagetherapeut. Bekijk het aanbod   

Onze gecertificeerde massagetherapie wordt vergoed door een aantal zorgverzekeraars onder een aanvullend ziektekosten pakket.

* Je wordt doorgestuurd naar onze agenda site.

Massage voor patiënten, in de praktijk of aan bed

Geef je patiënt aan behoefte te hebben aan een massage of wil je hem/haar de optie voorleggen van massage-in-huis, of een massage aan het bed? Bespreek de wensen met patiënt, je collega verpleegkundigen en/of behandelend arts en maak vervolgens eenvoudig een afspraak via onze online agenda. Ons aanbod is ook voor hen geschikt met bijvoorbeeld een hand-, voet-, of lichaamsmassage. Kijk hier voor het aanbod.

Kom jij of je patiënt er niet uit stuur dan een email naar info@ruimtevoormassage.nl of bel naar Margot Reker op 06-48765050 dan bespreken we de mogelijkheden.

* Je wordt doorgestuurd naar onze agenda site.

Massages voor je team

Er zijn diverse mogelijkheden voor stoelmassages op de afdeling: incidenteel of structureel (abonnement 4x per jaar). We komen dan naar jullie toe met massagestoel en masseren een of meerdere dagdelen ter plekke. Vind jij dat jij en je team dit wel verdiend hebben? Laat je teamleider, bedrijfsleider of manager contact opnemen met Ruimte voor Massage via info@ruimtevoormassage.nl.

Massages tijdens evenementen of andere speciale dagen

Hand-, voet-, en stoelmassage zijn ook op  locaties te geven. Op de afdeling, in de buitenlucht, in een tent of congreshal.  Je kunt denken aan massages tijdens een Open Dag, symposium,  evenement, tijdens pauzes bij trainingsdagen,  heisessies of personeelsuitjes. We zijn flexibel en denken graag met je mee. Stel je vraag of idee via info@ruimtevoormassage.nl en we nemen snel contact met je op.