Een massagepraktijk in het Radboudumc voor iedereen

Ook voor jou!

In het Radboudumc zal je versteld staan van de dynamiek. Er is medische zorg, onderzoek, onderwijs. Alles op grote schaal en dan weer nauwkeurig vastgelegd tot in het detail. Een academisch ziekenhuis vol ambitie, vragen, liefde, drukte en intensiteit. Tussen al die drukte kun je behoefte hebben aan een rustige plek om bij te komen, ‘uit te checken’, te ontspannen en te genieten. Je hoeft niet in het ziekenhuis te werken of er als patiënt te liggen om bij ons langs te komen. Want wij zijn toegankelijk voor iedereen. 

Met een massage kun je ont-zorgen èn voor jezelf-zorgen. Je kunt bij ook ons terecht bij pijn of lichamelijke klachten. Het team van Ruimte voor Massage bestaat uit gecertificeerde masseurs en massagetherapeuten. Ieder met een eigen stijl, werkwijze en achtergrond. Maar met eenzelfde respect voor lichaamswerk en plezier in het massagevak. Zo biedt Ruimte voor Massage een breed en toch persoonlijk aanbod.

Als jij jezelf Ruimte voor Massage geeft, staat de deur van Ruimte voor Massage voor je open!

We zijn laagdrempelig, met ruime openingstijden en voor iedereen toegankelijk.
Dus ook voor jou! Of je nu bezoeker, patiënt, verpleegkundige of de taxi chauffeur bent.

Er zijn verschillende soorten massages waaruit je kunt kiezen. Voor meer informatie over onze behandelingen bij klachten, voor fysiek welzijn of weldadige ontspanning klik hier.

Dus: VOOR WIE?

Voor jong en oud, ziek en beter, eenmalig en regelmatig, serieus klachtgericht of als Valentijnscadeautje!

* Je wordt doorgestuurd naar onze agenda site.