Massagepraktijk in het Radboudumc

Een massagepraktijk in het Radboudumc voor iedereen

Ook voor jou!

In het Radboudumc zal je versteld staan van de dynamiek. Er is medische zorg, onderzoek, onderwijs. Alles op grote schaal en dan weer nauwkeurig vastgelegd tot in het detail. Een academisch ziekenhuis vol ambitie, vragen, liefde, drukte en intensiteit. Tussen al die drukte kun je behoefte hebben aan een rustige plek om bij te komen, ‘uit te checken’, te ontspannen en te genieten. Je hoeft niet in het ziekenhuis te werken of er als patiënt te liggen om bij ons langs te komen. Want wij zijn toegankelijk voor iedereen. 

Met een massage kun je ont-zorgen èn voor jezelf-zorgen. Je kunt bij ook ons terecht bij pijn of lichamelijke klachten. Het team van Ruimte voor Massage bestaat uit gecertificeerde masseurs en massagetherapeuten. Ieder met een eigen stijl, werkwijze en achtergrond. Maar met eenzelfde respect voor lichaamswerk en plezier in het massagevak. Zo biedt Ruimte voor Massage een breed en toch persoonlijk aanbod.

Als jij jezelf Ruimte voor Massage geeft, staat de deur van Ruimte voor Massage voor je open!

We zijn laagdrempelig, met ruime openingstijden en voor iedereen toegankelijk.
Dus ook voor jou! Of je nu bezoeker, patiënt, verpleegkundige of de taxi chauffeur bent.

Er zijn verschillende soorten massages waaruit je kunt kiezen. Voor meer informatie over onze behandelingen bij klachten, voor fysiek welzijn of weldadige ontspanning klik hier.

Dus: VOOR WIE?

Voor jong en oud, ziek en beter, eenmalig en regelmatig, serieus klachtgericht of als Valentijnscadeautje!

* Je wordt doorgestuurd naar onze agenda site.

Massages tijdens evenementen

Massages zijn ook op andere locaties te geven. In de buitenlucht, in een tent of congreshal, bij symposia. Ook als aanvullend aanbod bij open dagen, tijdens evenementen of bij personeelsuitjes. Verder zijn we inzetbaar in de pauze bij trainingsdagen of heisessies. Lijkt je dat wat of wil je even sparren? Wij zijn flexibel en denken graag met je mee! Laat je vraag of idee horen via info@ruimtevoormassage.nl en we nemen snel contact met je op.

Stoelmassages op de afdeling voor (jouw) medewerkers

Onze ervaren stoelmasseurs geven ook stoelmassages op de afdeling. Incidenteel of structureel (abonnement 4x per jaar). We komen naar je afdeling toe met onze massagestoel en masseren een of meerdere dagdelen ter plekke. Wij werken met korte lijnen en brengen zelf de meeste praktische organisatie en administratie in. Vind je dat jij en je team dit wel verdiend hebben? We zullen je niet teleurstellen, velen gingen je al voor;) . Neem als teamleider, bedrijfsleider of manager contact op met Ruimte voor Massage en we bespreken je wensen en mogelijkheden. Stuur hiervoor een email naar info@ruimtevoormassage.nl.