Massagepraktijk in het Radboudumc

Massage voor mantelzorgers

Tijd voor jezelf

Ruimte voor Massage is er voor mantelzorgers, familieleden en andere dierbare bezoekers. Onze bezoektijden zijn ruim en we zijn zoveel mogelijk ook ’s avonds en in het weekend open. Onze speciale aandacht gaat uit naar (de ouders van) kinderen die in het Amalia kinderziekenhuis zijn opgenomen.
(Langdurige) opname in een academisch ziekenhuis is aangrijpend. De vanzelfsprekendheid van leven & gezondheid wordt aangetast.
Ook al heb je vertrouwen in de kundigheid van de artsen, een ziekte of opname voelt onnatuurlijk en kan traumatisch zijn.

Balanceren tussen zorgen voor de zieke, regelen van de zorg eromheen en zichzelf en het eigen leven. Het komt ‘erbij’. Wat niets afdoet aan de wens om zieke buurman, dochter, geliefde, vader of moeder bij te staan en zorg voor te nemen.
Mantelzorgers komen vaak niet toe aan zelfzorg of afstand nemen. Dit kan op den duur klachten geven van overbelasting, altijd ‘aan’ staan, vermoeidheid, spierpijn, slaapproblemen, spijsverteringsklachten, hoofdpijn of rugklachten.

Bij een massage kies je voor tijd en aandacht voor jezelf zonder in actiestand te staan. Niet denken, organiseren, opvangen, harmoniseren, googlen – maar liggen, uitrusten en even midden in de storm gaan staan. Massage laat je ‘thuiskomen’ in je eigen lichaam. Dat is fijn maar kan ook confronteren met pijn, spanning of blokkades. Massagebehandelingen bij Ruimte voor Massage zijn gericht op vrijmaken van energie, waardoor je vitale gezondheid wordt versterkt.

De zieke of naaste is er bij gebaat als de mantelzorger goed voor zichzelf zorgt en niet inlevert op de eigen gezondheid. Maar mantelzorgers leggen hun mantels niet makkelijk af. Soms kan dat ook niet of hoeft het niet. Maar àls je het wilt, dan kan dat bij Ruimte voor Massage. Wij leveren Zorg op Maat met een diversiteit aan technieken en soorten massages. Laagdrempelig, dichtbij op loopafstand van je naaste, want in het Radboudumc.

Hoe maak je een afspraak?

Via de online agenda van Ruimte voor Massage

Vragen?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met info@ruimtevoormassage.nl.

* Je wordt doorgestuurd naar onze agenda site.

Massages tijdens evenementen

Massages zijn ook op andere locaties te geven. In de buitenlucht, in een tent of congreshal, bij symposia. Ook als aanvullend aanbod bij open dagen, tijdens evenementen of bij personeelsuitjes. Verder zijn we inzetbaar in de pauze bij trainingsdagen of heisessies. Lijkt je dat wat of wil je even sparren? Wij zijn flexibel en denken graag met je mee! Laat je vraag of idee horen via info@ruimtevoormassage.nl en we nemen snel contact met je op.

Stoelmassages op de afdeling voor (jouw) medewerkers

Onze ervaren stoelmasseurs geven ook stoelmassages op de afdeling. Incidenteel of structureel (abonnement 4x per jaar). We komen naar je afdeling toe met onze massagestoel en masseren een of meerdere dagdelen ter plekke. Wij werken met korte lijnen en brengen zelf de meeste praktische organisatie en administratie in. Vind je dat jij en je team dit wel verdiend hebben? We zullen je niet teleurstellen, velen gingen je al voor;) . Neem als teamleider, bedrijfsleider of manager contact op met Ruimte voor Massage en we bespreken je wensen en mogelijkheden. Stuur hiervoor een email naar info@ruimtevoormassage.nl.