Massagepraktijk in het Radboudumc

Massages aan bed

Individuele massagebehandeling van patiënten op de afdeling

Voor patiënten (welke klachten; welke soorten massages; contra indicaties; op aanraden van verpleegkundige of arts; hoe een afspraak te maken; vergoeding zorgverzekeraars)

Soorten massages:

Voet(reflex)massage 

Handmassage 

Massage van benen of armen 

Hoofdmassage 


Energetische massage 
Deze massage kenmerkt zicht door de lichte aanraking met spirituele intensiteit. Denk daarbij aan methodes zoals chakra-, polariteit-, of metamorfose massage.

Duur van de massage

Omdat het energielevel van de patiënt een grote rol speelt, duurt de massage meestal maximaal 30 minuten. Daarom geldt: liever twee keer een kortere massage dan een te lange massage. Het consult van 30 minuten zijn inclusief kennismaken, installeren, bed of stoel op de juiste hoogte stellen, behandelen en afronden.

Afspraak maken als patiënt

Als patiënt kun je, als je dat zelf kunt en wilt, een afspraak maken via deze website. Dat kan eenvoudig via onderstaande knop. Als je er niet uit komt kun je bellen naar Margot Reker om een afspraak te maken op telefoonnummer: 06-48765050.

* Je wordt doorgestuurd naar onze agenda site.

Massages tijdens evenementen

Massages zijn ook op andere locaties te geven. In de buitenlucht, in een tent of congreshal, bij symposia. Ook als aanvullend aanbod bij open dagen, tijdens evenementen of bij personeelsuitjes. Verder zijn we inzetbaar in de pauze bij trainingsdagen of heisessies. Lijkt je dat wat of wil je even sparren? Wij zijn flexibel en denken graag met je mee! Laat je vraag of idee horen via info@ruimtevoormassage.nl en we nemen snel contact met je op.

Stoelmassages op de afdeling voor (jouw) medewerkers

Onze ervaren stoelmasseurs geven ook stoelmassages op de afdeling. Incidenteel of structureel (abonnement 4x per jaar). We komen naar je afdeling toe met onze massagestoel en masseren een of meerdere dagdelen ter plekke. Wij werken met korte lijnen en brengen zelf de meeste praktische organisatie en administratie in. Vind je dat jij en je team dit wel verdiend hebben? We zullen je niet teleurstellen, velen gingen je al voor;) . Neem als teamleider, bedrijfsleider of manager contact op met Ruimte voor Massage en we bespreken je wensen en mogelijkheden. Stuur hiervoor een email naar info@ruimtevoormassage.nl.

In de zomerperiode zijn we verminderd open van 10 juli tot 10 augustus