Massagepraktijk in het Radboudumc

Radboud Vitaliteitsweken november 2022

Actie massageaanbod tijdens vitaliteitsweken in het Radboud UMC

Maak kennis met de praktijk, verschillende massages en ons massage-team! Wanneer: gedurende de Vitaliteitsweken 45 en 46 (7 t/m 18 november)

Diverse massages nu met 20% korting!

betaling per pin, Tikkie of factuur 

Kom tijdens de Radboud Vitaliteitsweken 2022 naar Ruimte voor Massage, de massagepraktijk-in-huis. Een massage vitaliseert en verhoogt het lichaamsbewustzijn. Onze massages zijn gericht op herstel en verbetering van je gezondheid en lichamelijke, emotionele en mentale balans. Vitaliteit dus!

Alle onderstaande prijzen zijn aanbiedingsprijzen, nu dus met 20% korting!

Massages ter kennismaking en weldadige ontspanning

Voetreflexmassage ontspanning
Door Margot Reker
Tijdsduur 30 en 60 minuten | € 24,- resp. € 44,-

Shiatsu ontspanningsmassage
Door Lotty Luiten
Tijdsduur 30 en 60 minuten | € 24,- resp. € 48,-
En door Margot Reker
Tijdsduur 30 en 60 minuten | € 28,- resp. € 52,-

Ontspannende lichaamsmassage
Door Gerrit Jonker
Tijdsduur 30 en 60 minuten | €28,- resp. €48,-

Massages gericht op een specifieke klacht en fysiek welzijn:

Rug-, nek- en schouderklachten
Stoelmassage
Door Lotty Luiten
Tijdsduur 20 en 30 minuten | € 16,- resp. € 24,-

Rugklachten
Deelmassage
Door Margot Reker
Tijdsduur 30 en 60 minuten | € 28,- resp. € 52,-

Spanningsklachten op fysiek en/of mentaal vlak
Shiatsu(therapie)
Door Ursi Hondtong
Tijdsduur 45 – 60 of 75 minuten | € 44,60 resp. € 56,- of € 67,-

Sportblessure, spanningsklachten in nek-schouder
Intuïtieve MER fascia massage
Door Gerrit Jonker
Tijdsduur 30 en 60 minuten | €28,- resp. €48,-

Afspraak maken Je kunt online een afspraak maken via de onderstaand knop.

LET OP: als je een afspraak maakt, schrijf dan in het opmerkingenveld: “Vitaliteitsweken 2022”. Hiermee kunnen wij de korting verwerken, anders niet!

* Je wordt doorgestuurd naar onze agenda site.

Ons team staat voor jullie klaar

Margot Reker is eigenaresse van Ruimte voor Massage en werkt sinds 2013 als zelfstandig massagetherapeut in het Radboudumc vanuit massagepraktijk Mohara. Ze biedt stoelmassages, shiatsu-tuina lichaamsmassages en voetreflex-massages i.o., een combinatie van westerse en oosterse reflexologie.

Gerrit Jonker stemt de massage zorgvuldig af op je wensen en klachten. Dat kan een stevige massage zijn, gericht op het wegnemen van blokkades of stressplekken, maar ook een ontspanningsmassage na sport of werk. Gerrit is tevens opgeleid in het masseren van mensen met kanker.

Ursi Hondtong geeft therapeutische Iokai Shiatsu® behandelingen. Ze behandelt uiteenlopende klachten op lichamelijk en psychisch vlak. Ze is tevens BATC Natuurgeneeskundig Therapeut, EMDR Master Practitioner en Voedingsdeskundige i.o. Daarnaast werkt ze als Master Stress&Burn-out Coach® met organisaties en hun werknemers aan spoedig en duurzaam herstel of uitvalpreventie (o.a. via de VitaliteitsGroep).

Lotty Luiten is shiatsu therapeut en geeft stoelmassages en shiatsu massages op de futon. Shiatsu wordt over de kleding heen gegeven. De massages kunnen worden ingezet bij diverse klachten, maar is ook puur ter ontspanning en weldadig.

Massages tijdens evenementen

Massages zijn ook op andere locaties te geven. In de buitenlucht, in een tent of congreshal, bij symposia. Ook als aanvullend aanbod bij open dagen, tijdens evenementen of bij personeelsuitjes. Verder zijn we inzetbaar in de pauze bij trainingsdagen of heisessies. Lijkt je dat wat of wil je even sparren? Wij zijn flexibel en denken graag met je mee! Laat je vraag of idee horen via info@ruimtevoormassage.nl en we nemen snel contact met je op.

Stoelmassages op de afdeling voor (jouw) medewerkers

Onze ervaren stoelmasseurs geven ook stoelmassages op de afdeling. Incidenteel of structureel (abonnement 4x per jaar). We komen naar je afdeling toe met onze massagestoel en masseren een of meerdere dagdelen ter plekke. Wij werken met korte lijnen en brengen zelf de meeste praktische organisatie en administratie in. Vind je dat jij en je team dit wel verdiend hebben? We zullen je niet teleurstellen, velen gingen je al voor;) . Neem als teamleider, bedrijfsleider of manager contact op met Ruimte voor Massage en we bespreken je wensen en mogelijkheden. Stuur hiervoor een email naar info@ruimtevoormassage.nl.

In de zomerperiode zijn we verminderd open van 10 juli tot 10 augustus